Gina


Gina, in varsta de un an si jumatate, s-a nascut pe strada in Curtea de Arges, oras aflat la aproximativ 160 km de Bucuresti. A fost unul din cazurile fericite, care a reusit sa supravietuiasca pe strada, hranita de oameni, mai ales de catre copii din cartier. Este un caine sociabil care nu a cunoscut frica de oameni, care venea fuga, fuga, dand din coada sa fie mangaiată si sa te joci cu ea.

proteze veterinare

 

Casa ei era strada si se simtea in siguranta acolo, pana intr-o zi cand a fost lovita de o masina si a ramas acolo in mijlocul strazii, rapusa de durere si de teama.

www.pethelp.ro

S-a facut intuneric, s-a facut din ce in ce mai frig si Gina era tot acolo, nemiscata, inghetata, pana cand…cineva s-a oprit langa ea si i-a vorbit, o mana calda a mangaiat-o pe cap…Gina nu mai era singura si neajutorata. Salvatoarea ei, Monica, o doamna cu suflet bun, a luat-o si i-a acordat primul ajutor, insa nu se mai puteau face prea multe pentru Gina in Curtea de Arges.

Asa a ajuns la noi, la Fundatia GIA – Group Initiative for Animals. Nu s-au putut face prea multe pentru a o salva pe Gina, coloana vertebrala fiind fracturata. Gina a ramas paralizata de picioarele din spate si acum se deplaseaza cu ajutorul unui carut, dar handicapul ei a ramas doar fizic. A ramas acelasi caine sociabil, cu personalitate minunata, un caine care iubeste oamenii si cerseste mangaieri cu fiecare ocazie petrecuta in prezenta oamenilor.

Gina are nevoie de o familie care sa ii ofere tot ce are nevoie, dar mai ales iubire.

Dacă doriti sa o cunoasteti sau sa o adoptati, scrieti-ne pe adresa office@gia.org.ro